Nyhet! T-shirt till alla deltagare i Karlstad Stadslopp

I början av året blev det klart med en av 2016 års största nyheter inom Karlstad Stadslopp.
För första gången i loppets 37-åriga historia erbjuder arrangören tillsammans med den nya samarbetspartnern NEH en kostnadsfri funktionsT-shirt till samtliga deltagare (som anmäler sig under ord.anmälningstid tom 27/5) i loppet den 18 juni.

tröja

 

 

 

 

 

 

 

 

Säkra din plats till årets lopp redan nu!

2016 blir ett spännande år med fler nyheter! Inte enbart T-shirt till deltagarna utan även ny bansträckning. I år står vi inför en rolig utmaning, detta utifrån att bansträckningen behöver ses om pga det nya bygget vid Kanikenäset och paddlarklubben. Vi har under hösten och vintern arbetat fram ett förslag i samarbete med Karlstad Kommun och hoppas kunna fastslå den nya bansträckningen inom kort.

Den nya bansträckningen kommer bli mer central och vårt mål är att verkligen visa upp vår stad Karlstad, på ett så attraktivt sätt som möjligt!

Mer info kring bansträckning presenteras löpande under våren.

/Ellinor