En vecka kvar till start!

Nu närmar vi oss den 37:e upplagan av Karlstad Stadslopp, bara en vecka kvar. Vilket härligt löpväder vi har! I  detta nyhetsinlägg redogör vi för Stadsloppsradion appen RaceONE och ett samarbete med Sundstabadet som innebär fina möjligheter för dig som deltagare. I veckan och början på arrangemangsveckan kommer PM/Startbevis att distribueras till er som är anmälda, så håll utkik i inkorg eller brevlåda. Deltagarinformation finns i PM här!

Det går fortfarande bra att anmäla sig enligt nedan, dock till ett lite högre pris. Passa på att anmäla dig så snart som möjligt, så har du fortfarande chansen att få en snygg funktionströja levererad av loppets nya storsponsor NeH som hämtas i samband med nummerlappsutdelningen. Storlekar så långt lagret räcker så kom i tid och hämta din nummerlapp.

Laganmälan
Anmäl dig till 10 km
Anmäl dig till 21km
Anmäl ditt barn till Karlstad Minilopp
Anmäl ditt barn till Karlstad Miniminilopp

tröja

Stadsloppsradion i samarbete med KN Radio

KN Radio 92,2 finns med under hela dagen och sänder live från arrangemanget. Följ loppet via radio eller KN Radios app i din telefon. Er publik kan också höra sändningen på tre platser längs banan. KN Radio sänder direkt från arrangemangsområdet mellan klockan 13.00 och 16.00.
Häng med! Den delvis nya banan finner ni här, nu med vätskekontroller, spurtpris, radiostationer och dusch utmärkta.

Krydda dagen med Sundstabadet

Förläng din löpupplevelse hos Sundstabadet. För dig som deltagare i Karlstad Stadslopp kan du varva ner i Sundstabadet som ligger i anslutning till arrangemangsområdet. Du som deltagare erbjuds massage i relaxavdelningen och har möjlighet att njuta av  en  härlig  smoothiebar  samt  After  Run-meny.  För  dig  som sprungit Karlstad Minilopp eller Karlstad Miniminilopp bjuder Sundstabadet på entréavgiften till upplevelsebadet. Du visar ditt startbevis eller din nummerlapp i receptionen, välkommen!
Sundstabadet_miniloppet_300px  Sundstabadet-afterrun_300px

Boosta ditt Karlstad Stadslopp live

Låt familj och vänner stötta dig under hela ditt Karlstad Stadslopp. I år erbjuder vi alla deltagare möjligheten att gratis prova

RaceONE,  en  ny  app  som  ger  dig  möjlighet  till  LIVE-tracking under hela ditt lopp. Med hjälp av GPS:en i din mobil kan familj och vänner följa och stötta dig under hela loppet.
Så här gör du:
1. Ladda ner – RaceONE finns för Iphone och Android. Läs mer på raceone.com.
2.  Anmäl dig  – Starta appen, gå in på rätt lopp och anmäl dig.
3.  Dela – Berätta för familj och vänner om RaceONE så att de kan följa dig live.
4.  Starta – Aktivera loppet i RaceONE innan start. Ta med mobilen när du springer, starten går automatiskt när du passerar startlinjen.
5.  Följ – Som publik laddar du ned appen – väljer Karlstad Stadslopp 10 eller 21 km – och följer sedan dina vänner.
Du kan också följa:
• Ledaren 10 km – KN Radios ledarbil
• Ledaren 21 km – ledarmotorcykel (andra varvet)
• Farthållare för olika måltider på 10 km
 Sportsman giving high five to his team at finish line
Varmt välkomna till solstaden Karlstá och Karlstad Stadslopp den 18 juni!
/Jennie