Nyheter för alla löpsugna!

 

Två helt nya klasser i Karlstad Minilopp!

Nu höjer vi ribban och öppnar upp två nya klasser i Karlstad Minilopp för flickor och pojkar i åldern 13-15 år! Bansträckningen går två varv runt Sundstatjärn och mäter cirka 3 kilometer.

Ett perfekt tillfälle för idrottsföreningar att anmäla lag och utmana varandra i de nya klasserna eller ett perfekt lopp för dig som vill springa lite längre men tycker att steget upp till 10 km är lite för långt.

F04/P04 = Flickor och pojkar 13 år
F02/P02 = Flickor och pojkar 14-15 år

Direkt till anmälan

Nya E18 invigs med ett engångslopp!

Vilken dag som helst lanserar vi E18-loppet som går av stapeln den 9 juni. E18-loppet är ett engångslopp som inviger den nya sträckan på Sörmon väster om Karlstad. Det blir en perfekt uppladdning för alla Stadsloppslöpare så håll utkik efter mer information. Vi presenterar loppet bland annat här på www.karlstadstadslopp.se