20 dagar kvar till startskottet går…

Karlstad stadslopp börjar närma sig med stormsteg och vi i IF Göta ser fram emot en härlig löparfest den 17:e juni. Anmälan är öppen och det är fritt fram att anmäla sig till loppet som går i Karlstad stadsmiljö. Varför inte utmana grannen, kompisen eller kollegan på en löptur genom staden? Bansträckningen kommer skilja sig en aning från förra året och vi kommer publicera denna inom kort. Vi tror att det kommer bli en stämningshöjare för deltagare såväl som för publik.

Även i år så kommer vi ha ett arrangemangsområde på sundsta där det finns möjlighet att träffa några av våra samarbetspartners. Mer info om detta kommer att presenteras dagarna före loppet.

Vi vill uppmana idrottsföreningar att anmäla sig i vår lagtävling. Varför inte utmana övriga idrottsföreningar? Se till att ditt lag är anmält för att inte gå miste om en härlig löprunda genom Karlstad. Du hittar information om hur du anmäler ditt lag här.

Vi ha haft lite tekniska problem med laganmälningar till Karlstad stadslopp mini- och miniminiloppet. Gå gärna in och kika så att ditt lag/namn finns med på startlistan. Har du anmält dig under de senaste dagarna tar det några dagar innan ditt namn syns i rullistan. Vi ber om ursäkt om detta har påverkat din anmälan men är såklart behjälpliga med att se till att din anmälan kommer in. Du hittar startlistorna via följande länkar. Karlstad stadslopp Miniloppet Miniminiloppet

 

 

 

Värm upp 6,5 km genom att springa E-18 loppet den 9 juni. Loppet är unikt och det blir en ”once in a lifetime” upplevelse där vi ger våra deltagare möjligheten att vara med och inviga den nya E-18 sträckan. De som genomför loppet kommer att få sitt namn ingraverat på en tavla som kommer att sättas upp på en av de nya rastplatserna längs vägsträckningen. Vid målgång får också alla deltagare en plakett som ett minne av att de varit med och invigt vägen. Läs mer om loppet via vår hemsida. 

Anmäler du dig till både stadsloppet och E-18 loppet får du 100:- rabatt.

 

Anmäl dig till Karlstads löpfest redan idag för att säkra din plats i startfältet.