Underhållning längs banan…

Du vet väl att anmälan till Karlstad stadslopp, miniloppet och miniminiloppet är öppen fram till 30 minuter innan startskottet går på lördag? Anmäl dig via länken. 

På kartan ser du vad du kan tänkas stöta på för underhållning längs den 10 km långa stadsloppsbanan. Vi samarbetar med bland annat studiefrämjandet som handplockat dessa band att delta i årets stadslopp.

Aspect – är ett rockband från Hagfors.

<no name> – bildades på gamla soptippen i Karlstad. Det är dock inte trash metal på schemat, utan mer blandad rockmusik. <noname> består av Hasse, Ibbe, Arre och Anette.

Garbage Collection – är ett gäng som en gång i tiden startades då flera av medlemmarna arbetade på Ericsson. Det är just därifrån deras namn kommer, då ”Garbage Collection” är en term inom datateknik. Sättningen har under åren varierat, men flera av medlemmarna har varit med i 20-30 år. Repertoaren är minst sagt blandad, men landar gärna i låtar från 60, 70 och 80-talet.

Roffans Combo – är ett band från Karlstad som grundades på det tidiga 80-talet. De spelar musik som lockar till dans, såväl rock som pop. Repertoaren består av låtar från 70-talet och framåt, både kända och mindre kända låtar.

Arga Fuskbyggarna – är punkbandet som hatar allt och alla som kommer i deras väg. Kvintetten bestående av Hjalmar Storsvensson, Svarre Medlund, Keinpiller Kihlman, KP och Jôhnny Snespik skapade Fryksdalspunken och tänker nu ta den till oanade höjder!

Rockerz – är som vanligt på plats vid Bishops och de har varit Karlstad stadslopp trogna i många år. Detta tycker IF Göta är fantastiskt roligt.

Craftas Combo – bildades 1964 och spelade i Värmland med omnejd till 1968 då gruppen upplöstes. Till nostalgigalan i Skoghalls Folkets Hus 1992 återförenades gruppen. Deras repertoar består bl.a. av kända 60 och 70-tals låtar, som t.ex. Smokie och Beatles.