Snart öppnar anmälan…

Anmälan till den 39:e  upplagan av Karlstad stadslopp öppnar inom kort. IF Göta blickar framåt mot den 39:e upplagan med spänning och hoppas såklart att så många som möjligt vill dela denna dag med oss. Karlstad stadslopp är ett lopp för dig som vill testa din tid på milen då det är en av Sveriges snabbaste banor men också för dig som vill se Karlstad stadskärna och gå/springa banan på dina egna villkor. Det vi vill säga är att Karlstad stadslopp är ett lopp för eliten, motionären och nybörjaren. Du sätter dina egna krav och mål och vi ser till att ge dig en härlig upplevelse längs vägen.

Det har hänt mycket på 39 år, framförallt när vi bläddrar igenom urklipps böckerna på IF Götas kansli.

Vissa saker var inte bättre förr eller vad säger ni om hur anmälan gick till på 90-talet?

Vi använder oss i dag av ett annat anmälningssystem men telefonnumret finns fortfarande kvar.

Vi räknar ner och hoppas att ni alla skriver en startplats i Karlstad stadslopp högt upp på julklappslistan.

Du vet väl att det går att köpa presentkort till Karlstad stadslopp? Mejla info@ifgota.se för att beställa.