2018 är här..

God fortsättning!

Vi välkomnar 2018 med öppna armar och ser mycket fram emot den 39:e upplagan av Karlstad stadslopp den 16 juni. Förberedelserna är i fullgång och det är många pusselbitar som ska falla på plats för att ett arrangemang av denna storlek ska kunna genomföras. Kommunikation är viktig och vi är väldigt stolta över de samarbeten vi har idag som gör det möjligt för oss att genomföra Karlstad stadslopp med hög kvalitet.

Med ett nytt år kommer också nya mål. Vissa kallar det för nyårslöften och andra mål för 2018. Oavsett vill vi gärna hjälpa dig nå dina träningsmål 2018. Studier visar att motion och framförallt löpning bidrar till högre välmående både fysiskt och psykiskt. Varför ska vi då inte ge vår kropp och knopp de bästa förutsättningar för ett längre och hälsosammare liv.

Människor är bra på att tävla och framförallt att jämföra sig med andra. Detta kan du om du vill bortse ifrån när du springer Karlstad stadslopp. Du väljer själv om du vill springa på tid eller utan tidtagning. Du sätter upp dina egna mål och genomför loppet på dina egna villkor. Tävla mot dig själv och din egen kapacitet. Känslan att korsa mållinjen och känna att ”jag gjorde det” är svårslagen.

Steg 1: Sätt upp ett mål att delta i Karlstad stadslopp

Steg 2: Anmäl dig 

Steg 3: Ge dig ut i spåret eller hitta en träningsform som passar dig. Du vet väl att IF Göta tillsammans med Karlstad kommun erbjuder allmänhetens löpning i Våxnäshallen varje tisdag och torsdag mellan 12.00-13.00 (gäller fram till mars).

Gör det inte svårare än vad det är. Bestäm dig, ta steget och börja resan mot ditt mål för 2018.

Lycka till!

      

Foto: Mikael Grip