Välkommen Sofia, vår nya ambassadör

Får vi lov att presentera vår nya Karlstad stadslopps ambassadör, Sofia Ekström. Vi kommer få följa Sofias väg till loppet 16 juni. Vi bad henne berätta lite om sig själv, sina tankar om Karlstad stadslopp och om hon har något mål med loppet. Välkommen till Karlstad stadslopp Sofia 😊

”Jag har fått äran att i år vara en av ambassadörerna för Karlstads Stadslopp.

Löpningen hittade jag som träningsform för 4 år sedan under min mammaledighet. Friheten att då kunna kliva ut genom dörren när det passade utan att ha bestämda tider passade vår familj perfekt. Denna träningsform har jag försökt att hålla fast vid tillsammans med 1-2 träningspass i veckan på Hälsohuset i Forshaga.

Det är fjärde gången som jag deltar i loppet och tycker det ska bli jättekul! Stämningen och upplevelsen i sig att delta denna dag gör att jag känner mig motiverad till att träna.

Mitt mål med loppet är att hålla träningen fram till själva loppet men också att efter varje år försöka springa loppet med en förbättrad tid.

Jag hoppas att vi ses vid starten den 16 juni.. och lycka till med din träning!

//Sofia”