Museiparken blir nytt arrangemangsområde

Vi släppte under föregående vecka nyheten om att vi i år väljer att byta arrangemangsområde till Museiparken, mitt i hjärtat av Karlstads centrum! Detta för att öka närvaron mitt i stan och förhoppningsvis få hela staden med på noterna den 8 juni. Detta kommer för dig som löpare att innebära en än mer stadsnära löparupplevelse och fler hejarop under resans gång.

När denna nyhet släpptes berättade också Karlstad kommun om hur man samma kväll som vårt jubileumslopp bjuder in till den årliga populära gratiskonserten på Sandgrundsudden. På scenen kommer Johan Boding då att göra sin tolkning av Freddie Mercury och Queen vilket hoppas kunna få dig som deltagare i loppet att spendera en heldag i Karlstad. Mer information om detta arrangemang kommer vi att delge er längre fram under våren.

Vi vill appropå detta påminna er om att som deltagare i Karlstad Stadslopp får du ta del av förmånliga priser på Scandic hotellen då du uppger ”IF Göta” vid din bokning. Bokning görs enklast via 054-776 47 13 eller per mail karlstadwinn@scandichotels.com.