Första delen av föreläsningsserien med Evy Palm

På torsdagen den 14 februari bjuder vi in dig till den första delen av vår föreläsningsserie med Evy Palm på temat ”Det är aldrig för sent”.

Evy Palm var nästan 40 år när hon började motionera och jogga. Som 46 åring slog hon svenskt rekord på maraton vilket är en prestation utöver det vanliga. På meritlistan finns bland annat segrar på Stockholm Marathon och deltagande i OS. Evy berättar under denna föreläsning om sin fascinerande resa på ett mycket inspirerande och charmigt sätt som vi hoppas kunna inspirera dig till mottot, ”det är aldrig försent att börja träna”!

Om du anmält dig till loppet innan den 31/12 eller har tagit del av COOP eller NWTs medlemserbjudande, och kan uppge ditt COOP eller NWT medlemsskap vid entrén, tar du del av föreläsningen kostnadsfritt.

Övriga anmälda deltagare som anmält sig efter den 31/12 till loppet får ta del av föreläsningen till ett pris av 150 kr som betalas vid entrén.

För er som inte är anmälda till loppet kostar föreläsningen 310 kr.

Föreläsningens start är kl. 18.00, det kommer under kvällen bli ett uppehåll för paus och fika och föreläsningen beräknas sedan att avslutas senast kl. 20.00.

För frågor, kontakta info@ifgota.se.