Andra delen av föreläsningsserien med Marina Sjöberg och Linda Sandersson

På onsdag den 13 mars bjuder vi in dig till den andra delen av vår föreläsningsserie med Marina Sjöberg och Linda Sandersson på temat ”Mat och skador”.

”Äta för hållbart idrottande och god hälsa ”
Marina Sjöberg är legitimerad dietist och idrottspedagog och har bland annat haft uppdrag för Svenska friidrottsförbundet. Hon jobbar till vardags med rådgivning på alla nivåer, allt från att hjälpa sjuka individer till att hjälpa elitidrottare med att hitta goda förutsättningar till prestation genom kosten. I den första delen av denna föreläsning kommer Marina att prata om hur du kan tänka kring ditt ätande.

”Så håller du dig skadefri vid träning”
Linda Sandersson är legitimerad sjukgymnast och har bland annat jobbat för de Svenska innebandylandslagen under många år. Linda är själv löpare till vardags och träffar i sin yrkesroll alla typer av löprelaterade skador på personer med olika förutsättningar. Under den andra delen av detta föreläsningstillfälle kommer Linda prata om hur du kan förebygga skador genom att träna smart.

Vi erbjuder dig som anmäler dig före den 31 december att gå gratis på samtliga tre föreläsningar.
Vi erbjuder dig som anmäler dig före den 14 februari att gå gratis på del två och tre av föreläsningsserien.
För er som är anmälda till loppet efter utsatta tider betalar 150 kr för att ta del av föreläsningarna.
För dig som vill ta del av föreläsningarna utan att vara anmäld till loppet kostar detta 320 kr.

Föreläsningens start är kl. 18.00, det kommer under kvällen bli ett uppehåll för paus och fika och föreläsningen beräknas sedan att avslutas senast kl. 20.00.

För frågor, kontakta info@ifgota.se.