Barnloppen åter tillbaka i stadsloppet

Vi kunde glädjas åt att loppen kommer tillbaka, och nu har vi äntligen vågat ta det sista steget till ett normalt arrangemang. Att välkomna samtliga åldrar, även barnen. Både Karlstad minilopp och miniminilopp är tillbaka och det går att anmäla sig till dem direkt här.

Nu är Karlstad stadslopp tillbaka med sommardatum igen (4 juni) och vi hälsar alla motionärer tillbaka till Museiparken. Och nu när barnloppen är tillbaka så är familjefesten komplett. Vi drar om 10km banan och kommer tacka Tingvalla IP en sista gång genom att springa på den och koppla an till historian att målgången en gång gick inne på den nu över hundraåriga arenan.

Uppmärksammande i både NWT och VF att vi nu kommer tillbaka!

Vi gick även ut med att barnloppen till Tjurruset också är tillbaka, mer om dem hittar du på tjurruset.com.