Karlstad Stadslopp med Götajoggen den 15 juni 2024

Nu är det snart nytt år, nya målsättningar och framförallt ett nytt Karlstad Stadslopp! Vi kommer även nästa år arrangera evenemanget i centrala Karlstad och datumet att boka in sig på är den 15 juni. Anmälan har förberetts och är nu öppen så gör slag i saken och anmäl dig direkt på vår hemsida!

Här har du en perfekt sista minuten julklapp till nära och kära eller kanske till dig själv! En julklapp med lite extra motivation för att få ett hälsosamt och aktivt 2024!

Behöver du hjälp med att komma igång med löpningen så är du varmt välkommen till IF Götas löpgrupper där vi har något för alla nivåer, från att bara vilja röra på sig till att springa riktigt fort. Kom och testa, du kan läsa mer om arrangörsföreningens löpargrupper genom att klicka här.

Vi ses i löparspåret eller på promenadstråket!

God jul och gott nytt år!