Med anledning av Coronavirus – Uppdaterad

Uppdatering 2020-06-02

Fortsatt stillestånd med datum…

Då de restriktioner som Folkhälsomyndigheten gett inte förändrat sedan vi tog beslutet att skjuta på Karlstad stadslopp har vi därför inte kunnat ge ett nytt datum till våra deltagare. Vi håller oss uppdaterade med de senaste nyheterna och så fort vi har ny information om restriktioner och hur vi kan genomföra Karlstad Stadslopp så återkommer vi med mer information! Just nu ligger arbetet i att kunna genomföra arrangemanget sensommar/höst men endast om vi kan genomföra det på ett säkert sätt för våra deltagare.

Tack på förhand och hoppas vi ses snart igen!
/Vännerna på IF Göta

 

Uppdatering 2020-04-23

KARLSTAD STADSLOPP FLYTTAS

Karlstad Stadslopp är ett givet arrangemang för många värmlänningar. En folkfest för både löpare och publik. Årets lopp skulle ha arrangerats den 13 juni, men kommer nu att flyttas. På grund av Coronapandemin såklart. Målsättningen är att arrangera loppet under hösten, och vi återkommer med ett nytt datum den 25 maj.

För att inspirera till fortsatt utomhusträning låter vi våra ambassadörer dela med sig av träningstips i våra sociala kanaler. Där lyfter vi även fram lite guldkorn längs med banan för Karlstad Stadslopp.

Fortsätt rör på er, njut av det fina vårvädret och kom ihåg att hålla avstånd i spåret!

 

// Vännerna på IF Göta

ps. Du har väl sett att vi just nu springer jorden runt tillsammans – utan att träffas? Surfa in på www.springtillsammans.se och läs mer!

 

Uppdatering 2020-04-03

Just nu arbetar vi intensivt med Karlstad stadslopp. Det vi vet är att vi har ambitionen att genomföra loppet under 2020 men om vi kan göra det enligt plan den 13 juni återstår att se. Vi har skapat en undersökning där vi vill lyssna till era tankar i denna situation. Ni är viktiga för oss och likaså era tankar och feedback. Klicka här för att komma till undersökningen.

Tack på förhand!

 

 

Vi får en hel del frågor med anledning av Coronaviruset, och i dagsläget är det för tidigt att säga om och hur Karlstad Stadslopp påverkas. Vi kommer såklart att anpassa oss till rekommendationer som myndigheter ger. Vi följer utvecklingen och återkommer så fort vi har mer information.

 

/ Arrangörsföreningen IF Göta Karlstad