Träna inför

IF Göta Karlstad hjälper dig att lyckas med din löpträning!
Träna inför loppet med någon av föreningens löpargrupper.

 

IF Göta Karlstads löpargrupper

IF Göta Karlstads löpargrupper är öppna för alla. Föreningen erbjuder flera olika alternativ och oavsett ålder, ambition och löparvana finns det en grupp som passar dig. Grupperna leds av IF Göta Karlstads duktiga tränare, alla med erfarenhet av löpning och gruppträning. På www.ifgota.se/lopgrupper hittar du mer information om respektive grupp.

IF Göta Karlstads Löpgrupp Bas:

Löpgrupp Bas är för dig som vill träna löpning på en enkel nivå med inspirerande och duktiga tränare. Här krävs inga kunskaper om löpning eller stor löparvana. Löpgrupp Bas passar perfekt både för dig som vill komma igång och för dig som vill hålla igång.

Plats: Rudsspåret
Tid: Tisdagar 18.00

IF Göta Karlstads Löpgrupp Medel:

Löpgrupp Medel är en grupp för dig som tränar löpning regelbundet och vill göra det tillsammans med andra.  Nivån anpassas efter din förmåga och träningspassen är upplagda så att individer med olika löparkapacitet kan träna gemensamt. Löparkapaciteten i gruppen ligger från 40 till 55 minuter på milen och deltagarna är i alla åldrar.

Tid: Torsdagar kl. 18.00
Plats: Se forum

IF Göta Karlstads Löpgrupp Avancerad:

Löpgrupp Avancerad är för dig med god löparvana som vill pressa dig ner på låga tider. Föreningens Löpgrupp Avancerad är en grupp som består av 30-talet aktiva löpare där löparkapaciteten ligger mellan 32-44 minuter på milen. Även här anpassas fart och vila till individuella önskemål. Gruppen träffas kontinuerligt och har två gemensamma träningspass i veckan där du när som helst kan prova på om det är något för dig.

Tid och plats: Se forum

 

Är du istället intresserad av att bli löpledare? Skicka din intresseanmälan till oss på IF Göta så berättar vi mer, samt utbildar dig till framtidens löpledare tillsammans med föreningens ytterligare 20 löptränare. Mer info via: info@ifgota.se

 

Varmt välkommen till oss!

———————————————————————————————————————————————–