Musikunderhållning för både deltagare och publik

Nedräkningen har börjat! Nu är det bara några få dagar kvar till årets svettigaste folkfest. En stor del i den härliga stämning och inramningen som omger Karlstad Stadslopp, är alla de liveband som spelar utefter banan.

Det kommer i år att finnas hela 9 spelplatser. I Inre Hamn bjuds deltagare och publik på musik från K Music Festival och vid den populära publikplatsen vid Orrleken spelar Roffans Kombo.

Ett band som funnits med under många år och som alltid lockar storpublik är Rockerz. Likt tidigare år finner man dem utanför Stadshotellet, där de ger deltagarna ny energi inför de avslutande 2 kilometerna.

I och med årets 35-årsjubileum kommer vi ha det troligen ”största” bandet i loppets historia. Söder om Sundstatjärn, precis innan slutspurten spelar Gruvöns Musikkår, med över 20 personer i bandet. Ett riktigt storband med andra ord. Nedan finner du en lista över samtliga musikplatser.

  • Scandic Winn -Baso &Psyke
  • Inre Hamn/Rosteriet – DJ (K Music Festival)
  • Kanikenäsbanken – Cereal For Dinner
  • Tullholmen/Orrholmen – Björn Edström
  • Orrleken – Roffans Combo
  • Vikenkyrkan – Garbage Collection
  • Elite Stadshotell – Rockerz
  • PRO-gården – Craftas
  • Söder om Sundstatjärn (Ringervägen/Brogatan) – Gruvöns Musikkår.

Du har väl inte heller missat att det kommer att bli perfekt väder, både för deltagare och publik, med ca 20 grader och sol. Så ta med dig  picknickfilten, vänner och familj och slå dig ner vid någon av årets musikplatser 🙂

Den 14 juni är det fest i solstaden. Varmt välkommen att delta du också!

nyhetsbrev 28maj