Stadsloppet och götajoggen men inga barnlopp

Nu går vi in i slutspurten, om 16 dagar, den 16 oktober är det Karlstad stadslopp och Götajoggen!

Nu har vi äntligen blivit av med restriktionerna vad vi tillåts göra. Men det betyder inte att vi kör på hur som helst. Vi vill att alla deltagare ska känna sig trygga med att stå på startlinjen den 16 oktober. Vi gjorde ett Tjurruset nyligen där vi kunde göra det luftigt och bra för deltagarna vilket känns bra inför kommande lopp. Deltagar PM kommer att i år skickas ut digitalt endast till alla anmälda, håll koll på inkorgen och skräpposten i din mail den 11 oktober, det kommer också publiceras på hemsidan samma datum. Så var inte orolig nästa vecka att ni inte fått någon deltagarinformation. Vi kommer även då att presentera starttider för årets lopp, ihop med mer information.

Barnloppen får vänta till 2022

Tyvärr har vi inte tiden på oss att kunna arrangera miniloppet och miniminiloppet, våra barnlopp som är en folkfest bara det. Så vi väntar i höst med att välkomna alla barn och unga till museiparken utan vi siktar på att vara åter i full styrka sommaren 2022.

Platser kvar till Stadsloppet och Götajoggen 2021

Vi har inte stängt anmälan och på måndag den 4 oktober kommer vi höja priset, så för att ta del av nuvarande pris så måste du anmäla dig innan måndag den 4 oktober. Så om du inte anmält dig ännu så passa på att göra det nu. För dig som redan anmält dig kan du bara luta dig tillbaka och ladda formen inför loppet. Anmälan till loppet gör du här.

/Mikael